opstina gornji milanovac

6. oktobar 2017.
Rekonstrukcija mesne kancelarije u Ugrinovcima


Načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović i predsednik Mesne zajednice Ugrinovci Radivoje Đorđević obišli su radove na rekonstrukciji mesne kancelarije u Ugrinovcima, koji su u toku.


gm

„Nakon mesne kancelarije u Pranjanima koja je rekonstruisana početkom ove godine, Opštinska uprava finansira rekonstrukciju i mesne kancelarije u Ugrinovcima. Vrednost radova je oko 600.000 dinara i kada se oni završe, građani ovog dela opštine moći će ovde da podnesu sve one zahteve koje podnose i na Pisarnici u zgradi opštine. Očekujem da će radovi biti završeni brzo, nakon čega sledi tehničko opremanje same kancelarije. U narednom periodu vršićemo adaptaciju još nekoliko mesnih kancelarija. Trudićemo se da obezbedimo da zaposleni u Kancelariji za poljoprivredu jednom u petnaest dana dolaze ovde i budu na usluzi poljoprivrednicima“, rekao je načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović.


gm

Mesna kancelarija u Ugrinovcima je značajna jer njoj gravitiraju meštani Ugrinovaca, Trudelja, Zagrađai drugih sela na padinama Rudnika.


„Pored mesne kancelarije, u Ugrinovcima je urađen i put u zaseoku Joksimovići u dužini od 530 metara i on je pušten u saobraćaj i od velike je koristi za meštane ovog dela opštine. Taj deo je bio u veoma lošem stanju i zahvaljujući Opštinskoj upravi to je sada rekonstruisano. Sve su to velike stvari za Ugrinovce i okolinu i veliki pomak za nas. Pored ove rekonstruisane mesne kancelarije, ovde imamo i poštu, Dom zdravlja, školu i prodavnicu“, istakao je predsednik Mesne zajednice Ugrinovci.


Očekuje se da radovi na rekonstrukciji mesne kancelarije budu završeni u narednih deset dana.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!