opstina gornji milanovac

27. septembar 2017.
Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trušovoj ulici


Predsednik opštine Dejan Kovačević i vršilac dužnosti direktora JKP „Gornji Milanovac“ Ivan Lazić obišli su radove koji se izvode na vodovodnoj mreži u Trušovoj ulici. U pitanju je zamena starih, azbestnih, cevi novim cevima. Investicija je u vrednosti od oko dva miliona dinara i realizuje se sredstvima JKP „Gornji Milanovac“.


„Počeli smo sa zamenom starih, azbestnih, cevi na teritoriji grada sa novim cevima koje su i ekološki i zdravstveno mnogo bolje. Takođe, nećemo imati stalna pucanja cevi i ekipe koje su angažovane na terenu po tom pitanju. U Trušovoj ulici, od broj 14 do broja 30, vrši se kompletna zamena vodovodnog sistema. U pitanju je 350 metara vodovodne mreže, a radove u vrednosti od oko 2 miliona dinara finansira JKP „Gornji Milanovac“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević prilikom obilaska radova.


Rok za završetak radova je 10. oktobar, a pored novih cevi biće postavljeni i novi vodomeri. Ekipe JKP „Gornji Milanovac“ su na terenu i trude se da radove završe i pre roka.


gm

gm

gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!