opstina gornji milanovac

26. avgust 2017.
Asfaltiran put Beršići - Galič


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić prisustvovali su danas asfaltiranju lokalnog puta broj 26 (Beršići - Galič). Asfaltirano je 1500 metara puta, za šta je iz budžeta opštine izdvojeno 5.668.524,00 dinara.Meštani su u razgovoru sa predsednikom opštine izrazili zahvalnost što je put urađen i što se jednaka pažnja posvećuje svim mesnim zajednicama.


gm

„Od ove godine, opština Gornji Milanovac je po prvi put u budžetu opredelila posebna sredstva za asfaltiranje, uređenje i popravku lokalnih puteva. Do ove godine, građani su i za lokalne puteve prikupljali deo sredstava, a deo ulagala lokalna samouprava.Sada opština plaća iz budžeta celokupne radove na lokalnim putevima. Danas je na Galiču urađeno 1500 metara lokalnog puta, još nam preostaje 2500 metara da ga u celosti spojimo sa Srezojevcima i putem za Čačak, i to ćemo u narednim godinama uraditi. Ovaj put je od velikog značaja za opštinu jer spaja dva grada i ovim putem se može stići od Milanovca, preko Beršića i Galiča, do Čačka. Ovasaobraćajnica se mora čistiti tokom zime, s obzirom da do ovih godina nije bila prohodna i nije se čistila, Javno preduzeće za izgradnju će preuzeti na sebe obavezu da čisti ovaj put u delu gde je urađen novi asfalt“, rekao je predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.


gm

Na teritoriji opštine Gornji Milanovac u toku su infrastrukturni radovi na izgradnji i asfaltiranju ulica u gradu, lokalnih i nekategorisanih puteva. U budžetu opštine Gornji Milanovac za 2017. godinu za putnu infrastrukturu ukupno je izdvojeno 148.813.179,00 dinara.
gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!