opstina gornji milanovac

23. avgust 2017.
Predsednik Skupštine posetio Trebinje


Predsednik Skupštine opštine Gornji Milanovac Lazar Nikolić boravio je proteklog vikenda u službenoj poseti gradu Trebinju, koji je obeležio krsnu slavu grada - Preobraženje Gospodnje.


gm

Tim povodom, u Sabornom hramu služena je Sveta liturgija, nakon koje je obavljeno rezanje slavskog kolača u zgradi Gradske uprave.


Održana je i Svečana sednica Skupštine grada Trebinja, gde su domaćini bili gradonačelnik Luka Petrović i predsednik Skupštine Dragoslav Banjak. Sednici su prisustvovali predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Republike Srpske Željka Cvijanović, Njegovo preosveštenstvo vladika zahumsko - hercegovački i primorski Grigorije, brojni gosti iz Republike Srpske, Srbije i regiona.


gm

Predsednik Skupštine opštine Lazar Nikolić preneo je pozdrave gradonačelniku Luki Petroviću, koje mu je uputio predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, i pozvao ga da poseti Gornji Milanovac, kako bi se unapredili odnosi dva grada i razvila još bolja privredna saradnja.


Prilikom posete Trebinju, predsednik Skupštine opštine ostvario je brojne kontakte sa zvaničnicima i privrednicima iz Republike Srpske.


Vladika Grigorije je u razgovoru sa predsednikom Skupštine izrazio želju da poseti Gornji Milanovac.


gm

U krugu zgrade Policijske uprave Trebinje osveštan je spomenik poginulim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske iz Trebinja u Odbrambeno - otadžbinskom ratu. U porti Sabornog hrama otkriven je spomenik blaženopočivšem patrijarhu srpskom Pavlu. Nakon večernjeg bogosluženja, svečana litija prošla je centralnim gradskim ulicama.


Potpredsednik Skupštine grada Trebinja Bojan Šapurić boravio je u aprilu u Gornjem Milanovcu i prisustvovao obeležavanju Dana opštine.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!