opstina gornji milanovac

22. avgust 2017.
Sanacija mosta u Dragolju


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac Božidar Vučetić obišli su radove koji se izvode na mostu na reci Kačer u Dragolju. Most je oštećen u poplavama pre tri godine.


gm

„Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac izvodi radove u Mesnoj zajednici Dragolj. U pitanju je sanacija mosta na reci Kačer, koji je oštećen u poplavama u maju 2014. godine. Na zahtev meštana i predsednika Mesne zajednice došli smo da saniramo most i stavimo ga u funkciju. Vrednost izvođenja radova je oko 450.000 dinara. Uradićemo ojačanje nosećeg stuba i čelične konstrukcije, kao i potpuno novo gazište“, rekao je direktor Vučetić.


gm

„Moj sin i ja spadamo među najveće pčelare u Srbiji, imamo 1500 košnica i jednu od većih oplodnih stanica gde se proizvodi 4000 matica. Zahvaljujem se predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću i direktoru Vučetiću što su, čim su pronađena sredstva u budžetu, počeli sa radovima na mostu, koji nama mnogo znači. Ovaj most nam znači život jer imamo veliki broj košnica, ali znači i drugim meštanima koji imaju imanja sa ove strane reke“, istakao je pčelar Marko Mirić, kome ovaj most u velikoj meri olakšava posao.


gm

Javno preduzeće za izgradnju opštine nastavlja sa aktivnostima u svim mesnim zajednicama, kako bi se unapredila lokalna infrastruktura i olakšao život i rad našim sugrađanima.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!