opstina gornji milanovac

22. avgust 2017.
Sanacija puteva oštećenih izgradnjom auto-puta


Danas je počela sanacija jednog od četiri putna pravca koji su oštećeni tokom izgradnje deonice auto-puta Ljig - Preljina.


gm

U pitanju su lokalni putevi čiju sanaciju su, u junu ove godine, dogovorili predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i vršilac dužnosti direktora preduzeća „Koridori Srbije“ Zoran Babić.


Radovi su počeli na deonici puta u Semedraži, gde je predviđeno asfaltiranje puta u dužini od 550 metara.Nakon završetka radova na ovom putnom pravcu, mašine će biti preseljene u Mesnu zajednicu Brđani, a zatim i u Vrnčane.


gm

Preduzeće „Ratko Mitrović“ će izvoditi ugovorene radove, sutra će se asfaltirati 850 metara lokalnog putau Mesnoj zajednici Brđani i to dva pravca: od Crkve ka zaseoku Savići - Filipovići (u dužini od 570 metara) i od Crkve ka zaseoku Glišići (u dužini od 280 metara).


U Mesnoj zajednici Vrnčani potrebno je uraditi projektno-tehničku dokumentaciju za isključenje sa državnog puta i put ka centru sela i izvesti radove prema projektu.


gm

Procenjena vrednost radovana sanaciji lokalnih puteva u Semedraži i Brđanima iznosi 8.100.000,00 dinara, a novac za ove namene izdvojiće preduzeće „Koridori Srbije“.


Takođe, paralelno sa radovima na putu, u Brđanima se privode kraju i radovi na odvodnom kanalu koji površinske vode sa auto-puta odvodi do reke Dičine.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!