opstina gornji milanovac

16. avgust 2017.
Radovi na petlji kod Norveške kuće


Od 14. avgusta nastavljeni su radovi u sklopu II faze radova, na delu ukrštanja državnih puteva I B reda broj 22 (deonica Ljig - Preljina) i II A reda broj 177 (Takovo - Nevade), petlja „Mala vaga“ kod Norveške kuće. Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić posetili su gradilište i obišli radove.


gm

„Danas smo obišli radove koji se izvode na petlji „Mala vaga“, na ulasku u Gornji Milanovac iz pravca Čačka. Završetkom ovih radova rešava se problem koji postoji još od izgradnje Ibarske magistrale. Vrednost radova je oko 36 miliona dinara. Rok za završetak je 15. novembar, mada očekujem da će izvođači radova pre roka da završe ovaj deo. Dinamika izvođenja radova je za sada dobra. Završetkom radova rešićemo i pitanje površinskih voda koje dolaze od naselja iznad Norveške kuće i to nam je važno zbog puta koji vodi za Lunjevicu. Želim da se zahvalim i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ i gospodinu Drobnjaku jer su nastavili radove čijim završetkom dobijamo jednu potpuno novu petlju za ulazak u Gornji Milanovac“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


gm

„Radimo potpuno novu asfaltnu podlogu koja će biti ojačana. Potrudićemo se da posao završimo pre roka jer nam polako stiže i jesen, kako bi izbegli loše vreme koje bi ometalo radove. Završetkom radova dobija se nova petlja za ulazak u grad i Lunjevicu, kao i za isključenje ka Beogradu“, istakao je Milomir Živanović iz preduzeća „Štrabag Putevi Čačak“.


gm

Izgradnjom petlje dodatno se povećava i bezbednost svih učesnika u saobraćaju na ovoj deonici Ibarske magistrale.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!