opstina gornji milanovac

10. avgust 2017.
Završena ulica Branka Radičevića


Predsednik opštine Dejan Kovačević i načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović obišli su ulicu Branka Radičevića koja je asfaltirana i u kojoj su postavljene nove šahte.


gm

„Pre nekoliko dana počelo je asfaltiranje ulica u gradu i lokalnih puteva u selima. U gradu je kompletno završena ulica Branka Radičevića. Oko 150 miliona dinara opredeljeno je za infrastrukturu u ovoj godini. U narednom periodu imaćemo još četiri ulice u gradu koje ćemo asfaltirati, dve se kompletno rade iz budžeta opštine Gornji Milanovac, a za druge dve je aplicirano kod Ministarstva privrede i dogovoreno je da lokalna samouprava finansira 50 odsto radova,a Ministarstvo privrede ostatak. Na dve lokacije u gradu rade se i trotoari, posebno je važna Hajduk Veljkova ulica gde ima puno pešaka i učenika koji tim putem idu u školu“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević prilikom obilaska ulice.


gm

„Sada je mnogo bolje, radovi su brzo završeni i mislim da je ulica odrađena kako treba. Nadam se da su i drugi ljudi iz ulice zadovoljni“, istakla je Mira Radojičić koja živi u ulici Branka Radičevića.


Ulica Branka Radičevića urađena je u dužini od 190 metara i za to je izdvojeno 2.314.570,08 dinara.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!