opstina gornji milanovac

29. jun 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Gornji Milanovac


U sali Doma kulture održana je tradicionalna svečanost dodele priznanja najboljim učenicima u školskoj 2016/2017. godini. Predsednik opštine Dejan Kovačević uručio je priznanja đacima generacije, dobitnicima diplome „Vuk Karadžić“ i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima.


Svečanom prijemu, pored dobitnika priznanja i predsednika opštine, prisustvovali su i pomoćnik predsednika opštine Aleksandar Vidojević, zamenik predsednika Skupštine opštine Zoran Radovanović, sekretar Skupštine opštine Tijana Radivojević, članovi Opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova, nastavnici, profesori, direktori škola i porodice dobitnika priznanja.
gm    gm

gm    gm

gm    gm

„Dragi učenici, poštovani roditelji, cenjeni nastavnici i profesori, uvaženi gosti, veliko mi je zadovoljstvo da vas pozdravim u ime opštine Gornji Milanovac. Ponosni smo na vas i vaše uspehe. Vi ste naša budućnost, svetla budućnost. Aristotel je svojevremeno rekao da su koreni učenja gorki ali su plodovi slatki. Uživajte u svojim uspesima, zaslužili ste to. Nastavite da budete vredni i odgovorni, nastavite da se obrazujete i usavršavate, jer je suština znanja da ako ga posedujete, primenite ga. Velike zasluge za vaše uspehe imaju i vaši roditelji, nastavnici i profesori, koji su uspeli da vaša interesovanja i sposobnosti usmere ka pravim vrednostima tako da i njima upućujem čestitke. Budite uporni i istrajni i vaši snovi će se ostvariti. Vi ste naš ponos!, istakao je u svom govoru predsednik opštine Dejan Kovačević.


Priznanja je osvojio 71 učenik. Od kojih su njih deset svojim radom i zalaganjem prvi među jednakima u svojoj generaciji. Đaci generacije u školskoj 2016/2017. godini su: Petar Borovnjak, Marko Igrutinović, Marija Umeljić, Tamara Radovanović, Ana Obrenović, Marija Vesković, Jovan Dmitrović, Elvis Polomi, Marina Gavrilović i Dušan Ivanović.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!