opstina gornji milanovac

28. jun 2017.
Predsednik opštine Dejan Kovačević dobitnik priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević dobitnik je priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, za unapređenje privrednog i društvenog ambijenta u Regionu. Priznanje je uručeno u Sali Skupštine grada Čačka.


gm

„Privreda opštine Gornji Milanovac je karakteristična, pre svega, po prerađivačkom sektoru, trgovinskim i uslužnim delatnostima.

Za razliku od većine ostalih opština, najveći broj preduzeća uspešno se transformisao i privreda opštine važi za jednu od najzdravijih u Republici Srbiji. Na teritoriji opštine Gornji Milanovac danas imamo preko 2000 aktivnih preduzetničkih radnji i privrednih društava.

Značajnu podršku afirmaciji poslovnog ambijenta u regionu daje opštinska vlast Gornjeg Milanovca, koju od prošle godine predvodi agilni predsednik opštine Dejan Kovačević. Sa diplomom industrijskog menadžmenta i sa bogatim iskustvom sticanim u DDOR-u i drugim uglednim kompanijama, Kovačević je i aktivan društveni i javni radnik, od 2012. Godine odbornik u Skupštini opštine Gornji Milanovac, a od 2014.godine narodni poslanik u Narodnoj skupštini Srbije.

Prosperitetna lokalna samouprava koju vodi pregalac i stvaralac, a (pregaocu Bog daje mahove, kaže pesnik) opština Gornji Milanovac i gospodin Dejan Kovačević zasluženi laureat ovog društvenog priznanja”, rečeno je prilikom dodele priznanja.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!