opstina gornji milanovac

1. jun 2017.
Niže cene ulaznica za bazen


Predsednik opštine najavio je, nakon sednice Opštinskog veća, novine u radu „Sportsko-rekreativnog centra“ i nove investicije.


„Opština Gornji Milanovac opredelila je oko 3 miliona dinara za adaptaciju bazena, s obzirom da u prethodnih 30 godina nije ništa ulagano. Neophodno je bilo da se sanira mali bazen i ugradi nova filter stanica, tako da će i kvalitet vode biti bolji u odnosu na prošle sezone. Radovi su u punom jeku i do 18. juna bi trebalo da budu gotovi“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


Opštinsko veće juče je donelo Zaključak o davanju saglasnosti na odluke Privremenog Upravnog odbora Ustanove „Sportsko - rekreativni centar“ Gornji Milanovac o izdavanju u zakup poslovnog prostora na gradskom bazenu u Gornjem Milanovcu i na izmene Cenovnika usluga Ustanove „Sportsko - rekreativni centar“.


gm

„Cene karata za Gradski bazen će u ovoj kupališnoj sezoni biti znatno povoljnije nego prethodnih godina, pa će iznositi 150 dinara za odrasle, 100 dinara za učenike osnovnih i srednjih škola, porodična sezonska karta 8000 dinara, individualna sezonska karta 3000 dinara, dok je za decu do 7 godina ulaz na bazen besplatan u pratnji roditelja“, istakao je v.d. direktora Ustanove „Sportsko - rekreativni centar“ Predrag Marković.


„Želimo da cene ulaznica budu pristupačne za svakoga i zbog toga su ove godine one jeftinije. Jedan od naših ciljeva je da u okviru postojećeg kompleksa sportskih terena i bazena izgradimo zatvoreni bazen i nadam se da ćemo do kraja godine završiti projekat, kako bi u narednoj krenuli u njegovu izgradnju“, rekao je predsednik opštine.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!