opstina gornji milanovac

11. april 2017.
Ambasador Švedske posetio Gornji Milanovac


Ambasador Švedske u Republici Srbiji Njegova Ekselencija Jan Lundin posetio je opštinu Gornji Milanovac i kompaniju „Tetra Pak“. Predsednik opštine Gornji Milanovac sastao se sa ambasadorom Lundinom, nakon čega su, u pratnji direktora za jugoistočnu Evropu Frančeska Faele, direktora fabrike Jovana Gligorijevića, direktora za razvoj i investicije Indire Petrović i menadžera centra za dizajn Andreja Milutinovića, obišli pogon ove, u svetskim razmerama, poznate i priznate kompanije koja posluje u našem gradu.


gm

Predsednik opštine istakao je, nakon susreta, da je izuzetno zadovoljan kako je protekao sastanak sa ambasadorom Lundinom i posebno je pohvalio menadžment „Tetra Paka“ u Gornjem Milanovcu, koji je uspeo da od ove firme stvori brend koji je prepoznat u svim delovima sveta. Prema njegovim rečima, posebno je značajno što je ova firma jedan od najuspešnijih srpskih izvoznika i kao takva omogućava da mladi i školovani ljudi iz naše opštine imaju mogućnost da se zaposle i ostanu u svom rodnom gradu.


gm

Predsednik opštine iskoristio je priliku da lično pozove ambasadora Lundina da prisustvuje obeležavanju Dana opštine Gornji Milanovac, 23. aprila 2017. godine.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!