opstina gornji milanovac

30. mart 2017.
Nove investicije u zdravstvo


Predsednik opštine Dejan Kovačević obišao je, u pratnji vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Aleksandra Čivovića, radove na dogradnji prostorija u kojima će biti smeštena služba Hitne pomoći.


„Ovo je investicija od velikog značaja za našu opštinu, značajna je pre svega za pacijente jer dobijaju nov i opremljen prostor, koji će biti pristupačniji i za prilaz automobilima, a i sa većim kapacitetom za hitno zbrinjavanje pacijenata. Uverili smo se da su radovi u završnoj fazi i uskoro očekujemo njihov završetak. Investicija je vrednosti blizu 16.5 miliona dinara i sredstva je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima. Takođe, umesto dosadašnjih 28 biće 65 telefonskih linija za komunikaciju sa pacijentima, što će doprineti i da reakcija službe bude brža“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


Nakon obilaska Doma zdravlja, predsednik opštine obišao je i renoviranu ambulantu u Boljkovcima. Ambulanta je takođe renovirana sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i to u iznosu od nešto više od 4 miliona dinara.


Predsednik je u razgovoru sa meštanima Boljkovaca još jednom uvideo koliko veliki značaj ima ambulanta za meštane, koji su se zahvalili što njihovo mesto nije zaboravljeno.
gm    gm

gm    gm

gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!