opstina gornji milanovac

29. mart 2017.
Predsednik uručio dresove mladim fudbalerima


Predsednik opštine Gornji Milanovac posetio je Mesnu zajednicu Gojna Gora. U okviru posete obišao je Mesnu zajednicu, školu i članovima novog fudbalskog kluba „Gojnogorac“ uručio dresove, koji su poklon opštine Gornji Milanovac. Domaćini su mu bili predsednica Mesne zajednica Gojna Gora Olivera Savić i direktor Osnovne škole „Ivo Andrić“ iz Pranjana Zoran Pantović.


gm

„Želim svima vama da čestitam, da čestitam jer ste prepoznali sport kao jednu od mogućnosti da deca ostanu da žive na selu i da se pravilno razvijaju. Veliki sam pobornik da deca budu u prirodi i da se bave sportom jer sam se i sam kao mlađi bavio sportom. To je mnogo bolje nego da provode vreme pored računara, televizora i mobilnih telefona. Te nove tehnologije će im svakako trebati ali sve u svoje vreme, ne mora srećno detinjstvo da se uskraćuje zbog novih tehnologija. Ovo što vi predstavljate jeste budućnost i ono što svakako treba pomoći. Opština Gornji Milanovac je svojim skromnim gestom i poklonom pokazala dobru volju da pomogne i to ćemo nastaviti u budućnosti. Razgovarali smo i o igralištu pored Doma, pa ćemo pronaći način da i njega sredimo. Važno je da postoje mladi koji žele da ostanu na selu i to je bogatstvo Srbije, a ne samo Gornjeg Milanovca“, rekao je predsednik opštine.


gm

„Kao predsednik Mesne zajednice Gojna Gora želim, u ime stanovnika ovog mesta, da se zahvalim predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću za ovaj lep gest prema našem pionirskom fudbalskom klubu „Gojnogorac“. Naime, opština je donirala dresove za ovaj naš klub i pomoći nam oko igrališta. Želim da se zahvalim i treneru koji je posle 30 godina organizovao nešto ovako u Gojnoj Gori. A našim dragim fudbalerima želim puno uspeha, pobeda i pehara“, istakla je predsednica Mesne zajednice Olivera Savić.


gm

Prema rečima trenera ovog novog i mladog tima osnovni cilj je želja da se mladi bave sportom i da selo oživi.


„U sportu se nekada pobedi, nekada izgubi, poraz treba dostojanstveno podneti i čestitati protivniku a pobede skromno proslaviti. Želim vam puno uspeha jer ste vi najmlađi fudbalski klub u opštini. Olivera Savić i ja kao odbornici smo tu da saslušamo probleme sugrađana iz ovih krajeva i da pokušamo da ih rešimo“, istakao je Zoran Pantović.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!