opstina gornji milanovac

10. februar 2017.
POLjOPRIVREDNICI BEZ OBAVEZE OBNOVE REGISTRACIJE POLjOPRIVREDNIH GAZDINSTVA U 2017. I 2018. GODINI


Ovim putem obaveštavamo sve poljoprivredne proizvođače sa teritorije Opštine Gornji Milanovac da je Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije odlučilo dapoljoprivredni proizvođači u 2017. i 2018. godini nemaju obavezu da izvrše obnovu registracije svojih poljoprivrednih gazdinstava, a u cilju smanjenja nepotrebne birokratije.


Ukoliko nije došlo do promene podataka Registrovanog poljoprivrednog gazdinstva upisanog u Registar, poljoprivrednici nemaju obavezu obnove registracije i podnošenja propisanih obrazaca. U suprtnom, dužni su da izmenjene podatke dostave Ekspozituri Filijale Uprave za trezor Čačak uGornjem Milanovcu i to u roku od 30 dana od dana nastanka promene.


gm

Poljoprivrednici koji nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava ukoliko žele to mogu učiniti tokom cele godine u Ekspozituri Filijale Uprave za trezor Čačak u Gornjem Milanovcu. Jedan od uslova za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvojukako na republičkom tako i na lokalnom nivou jeste da korisnik podsticaja mora imati aktivno registrovano poljoprivredno gazdinstvo.


Dodatne informacije možete dobiti u Kancelariji za poljoprivredu Opštinske uprave Opštine Gornji Milanovac, ulica Takovska broj 2, kancelarija broj 4 i 5, putem telefona broj: 032/515-00-71 ili putem mejla: milka.nedeljkovic@gornjimilanovac.rs.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!