opstina gornji milanovac

7. januar 2017.
Prijem za predstavnike rukometnih reprezentacija


U zgradi Okružnog načelstva upriličen je prijem za delegacije rukometnih reprezentacija Srbije, Grčke, Islanda i Litvanije, koje učestvuju na kvalifikacionom turniru za Svetsko juniorsko prvenstvo, koji se održava u Sportskoj hali „Breza“. Prijem je organizovao predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.


Predsednik opštine poželeo je dobrodošlicu svim ekipama i izrazio zadovoljstvo što se jedan ovakav turnir organizuje u našoj opštini.


„Ponosni smo na našu reprezentaciju i na činjenicu da Milanovac ima dugu tradiciju igranja rukometa. Zahvalni smo Rukometnom savezu Srbije što je odlučio da organizaciju ovakvog turnira dodeli našoj opštini. Nadam se da ćete, u ovim prazničnim danima, uživati u Milanovcu i da ćete ostvariti rezultate koje ste planirali. Ja ću biti subjektivan i reći da želim da Srbija pobedi i plasira se na Svetsko prvenstvo. Pozivam publiku da bude podrška našoj reprezentaciji ali i da pratei druge utakmice. Još jednom dobrodošli i uživajte u Gornjem Milanovcu“, istakao je predsednik opštine.
gm    gm

gm    gm

Direktor muške rukometne reprezentacije Milan Stanković zahvalio je na izuzetnom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji.


„Još jednom želim da se u ime Rukometnog saveza Srbije zahvalim Gornjem Milanovcu na odličnoj organizaciji. Ovo je izuzetno jak turnir i lično očekujem da se u poslednjem meču, između Srbije i Islanda, odlučuje o tome ko odlazi na Svetsko prvenstvo. Nadam se da će domaća publika i naša velika želja biti presudni da to bude naša reprezentacija“, rekao je Stanković.


Član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje i sport Srđan Milićević istakao je da do sada nije bilo nikakvih problema što se organizacionog dela tiče i istakao da će se svi u Organizacionom odboru truditi da sve ekipe zadovoljne napuste Gornji Milanovac.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!