opstina gornji milanovac

30. decembar 2016.
Milanovac učesnik u projektu „Srbija u ritmu Evrope“


U kabinetu predsednika opštine Gornji Milanovac potpisan je sporazum o učešću naše opštine u projektu „Srbija u ritmu Evrope“. Sporazum su potpisali predsednik opštine Dejan Kovačević i direktor projekta „Srbija u ritmu Evrope“ David Makević.


„U projektu „Srbija u ritmu Evrope“ uključeno je 20 gradova i opština. Ovo je najveći dečji televizijski program čiju je realizaciju podržalo 20 gradova i opština ali i 20 evropskih ambasadora, od kojih će svaki grad i opštinu posetiti po jedan ambasador. Deca se pripremaju u dve sekcije (hor i ples) u trajanju od 3 minuta, po evrovizijskom sistemu. Grad domaćin biće Sombor koji je ove godine pobedio na takmičenju u Ćupriji“, rekao je Makević.


gm

Ova manifestacija je, od strane medija, okarakterisana kao „mala dečja Evrovizija“.


„Veliko je zadovoljstvo što je baš Milanovac jedan od 20 gradova koji će se u 2017. godini takmičiti na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“. Zahvalio bih se Radio-televiziji Srbije, kao i organizatorima, jer smatram da je ovaj događaj od izuzetnog značaja, prvenstveno za decu. Već u drugoj polovini januara ćemo krenuti sa selekcijom dece koja su talentovana, a 20 najboljih će učestvovati u ovom projektu. Deca će kroz svoj talenat prikazati našu opštinu u najboljem svetlu“, istakao je predsednik opštine.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!