opstina gornji milanovac

13. decembar 2016.
Novi kilometri puteva


Završeno je asfaltiranje oko 3 km puta koji spaja selo Šarani sa Ibarskom magistralom, koje je finansirano sredstvima iz budžeta opštine Gornji Milanovac. Tim povodom, Šarane su posetili predsednik opštine Dejan Kovačević i član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu Desimir Jovanović. Oko 1.5 km puta od Savinca do Šarana finansiralo je preduzeće Azvirt, koje je izvodilo radove na deonici Koridora 11.


gm

„Ove godine smo u 29 mesnih zajednica za asfaltiranje i popravku lokalnih i nekategorisanih puteva iz budžeta opštine izdvojili 86.310.000 dinara. Ono što je značajno da je po prvi put iz budžeta opštineizdvojeno oko 21 milion dinara, za kompletno izvođenje radova i asfaltiranje puteva, bez učešća građana. Radovi za ovaj deo puta dogovoreni su sa kompanijom „Azvirt“, koji su uradili oko 1.5 km puta, a ostatakod oko 3 km, urađeno je sredstvima iz budžeta opštine“, rekao je predsednik opštine.


Meštani Drenove su sopstvenim snagama, uz pomoć mehanizacije opštine, započeli radove na uređenju 4.6 km bankina na putu Srezojevci - Drenova.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!