opstina gornji milanovac

10. novembar 2014.
Radovi na oštećenju ulice Rajka Milovanovića


Predsednik opštine preispituje razloge zbog čega milanovačko preduzeće za izgradnju nije saniralo oštećenja na ulici Rajka Milovanovića


gornji milanovac

Zbog pritužbi meštana u gornjomilanovačkom naselju Grabovica na još uvek postojeća oštećenja u ulici Rajka Milovanovića, predsednik opštine Milisav Mirković obaveštava stanovništvo ovog prigradskog naselja da će se odmah preispitati razlozi zbog kojih JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac još uvek nije saniralo nastala oštećena, imajući u vidu da su sredstva obezbeđena za sanaciju ove ulice, kao i da su protekli svi zakonom predviđeni rokovi za početak radova.


Naime, na poslednjoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, održanoj 21. oktobra 2014. godine, doneta je Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Gornji Milanovac za 2014. godinu. Ovim izmenama na predlog gornjomilanovačkog Opštinskog veća opredeljena su dodatna sredstva Javnom preduzeću za izgradnju, između ostalog, i za sanaciju ulice Rajka Milovanovića.


Imajući u vidu da su sredstva obezbeđena, Predsednik opštine Milisav Mirković naložio je Javnom preduzeću za izgradnju Opštine Gornji Milanovac da sprovede postupak javne nabavke odmah i u što kraćem roku izvede radove na sanaciji ove ulice imajući u vidu da je ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju.


S obzirom da su sredstva obezbeđena, kao i da su protekli svi zakonom predviđeni rokovi za početak radova, predsednik Opštine Milisav Mirković izdao je danas nalog da se preispitaju razlozi zbog kojih Javno preduzeće za izgradnju Opštine Gornji Milanovac još uvek nije pristupilo sanaciji ovog putnog pravca.
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!