opstina gornji milanovac

1. decembar 2016.
Poseta kasarni "Vojvoda Radomir Putnik"


Predsednik opštine Dejan Kovačević posetio je kasarnu "Vojvoda Radomir Putnik", u okviru akcije "Dan otvorenih vrata".


Predsednik opštine Dejan Kovačević upriličio je prijem za goste i tom prilikom im poželeo dobrodošlicu u Gornji Milanovac. Prijemu su prisustvovali i direktor Kulturnog centra Dragan Arsić, rukovodilac filmskog programa Kulturnog centra Boban Stefanović i profesorka francuskog jezika u Gimnaziji Olivera Stefanović.


"Veoma je značajno što imamo ovakvu jedinicu na teritoriji naše opštine i mi iz lokalne samouprave pokušavamo da pomognemo Garnizonu, onoliko koliko smo u mogućnosti, da budu što bolje obučeni i opremljeni za svoje delovanje. Mi smo zahvalni i Ministarstvu odbrane što ima ovakvu jedinicu u svom sastavu. Nedavno smo imali i vežbu "Cyber Tesla", koja je realizovana u saradnji Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohajo iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je pokazala da su vojnici iz Vojske Srbije obučeni da primene najnovije tehnologije i da idu u korak sa razvijenim vojskama kada je njihova upotreba u pitanju", istakao je predsednik opštine.


Komandant Centra za obuku veze, informatike i elektronskih dejstava potpukovnik Nedeljko Planojević istakao je da se akcija "Dan otvorenih vrata" ponovo održava, jer je poslednja održana pre 10 godina.
gm    gm

gm    gm

gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!