opstina gornji milanovac

22. oktobar 2016.
Dan otvorenih vrata


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević organizovao je, po treći put, Dan otvorenih vrata, dan u okviru kojeg građani imaju priliku da na jednom mestu razgovaraju sa predstavnicima lokalne samouprave i javnih preduzeća.


Prijemu su prisustvovali i zamenica predsednika Jadranka Dostanić, načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić i direktor JKP „Gornji Milanovac“ Rajko Nešković.


„U okviru akcije „Dan otvorenih vrata“, za ove tri subote, primili smo oko 60 građana. Stručne službe uveliko rade na rešavanju problema na koje su građani ukazali prethodna dva puta, neki su već i rešeni. Danas su dominantne teme bile zapošljavanje i infrastruktura. Mi, kao lokalna samouprava, imamo veoma dobru saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Prekjuče su, kroz Sajam zapošljavanja, poslodavci iskazali potrebu za 120 radnika, a mi ćemo kroz politiku samozapošljavanja nastaviti da opredeljujemo značajna sredstva kao meru podrške nezaposlenima. Što se infrastrukture tiče, direktor Vučetić prisustvovao je današnjem sastanku i mi ćemo se truditi da u narednom periodu rešimo što više infrastrukturnih problema“ , istakao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


gm

Akcija „Dan otvorenih vrata“ nastaviće se i u narednom periodu.

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!