opstina gornji milanovac

17. oktobar 2016.
Elektronsko naručivanje izvoda i uverenja


gm

Od danas građani, koji su upisani u matične knjige koje se vode za područje opštine Gornji Milanovac, mogu elektronskim putem da naruče izvode ili uverenja iz Matične službe opštine Gornji Milanovac, koji će im stići na kućnu adresu.


Na sajtu opštine Gornji Milanovac (www.gornjimilanovac.rs), na stranici Virtuelni matičar (www.gornjimilanovac.rs/e-maticar.html), može se direktno popuniti i proslediti obrazac za izdavanje izvoda i uverenja iz matičnih knjiga i knjige državljana, koje se vode za navedeno matično područje.


Naručena dokumenta se šalju na kućnu adresu, isključivo na području Republike Srbije, i ista se plaćaju pouzećem pošti, prilikom njihovog uručenja, odnosno prijema.


Naručilac je u obavezi da plati u momentu uručenja pošiljke. Zahtev će biti obrađen u danu prijema, najkasnije u roku od 24 sata, dok će se isporuka traženih dokumenata izvršiti u roku od pet dana (ne računaju se subota, nedelja i državni praznici).


Ovo je još jedna od novina u radu Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac. Od 3. oktobra Uslužni centar radi do 17 časova, gde građani mogu na jednom mestu popuniti i predati svoje zahteve.


Opštinska uprava će nastaviti da uvodi novine u svoj rad, kako bi građani mogli na što brži i efikasniji način da ostvare svoja prava.
gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!