opstina gornji milanovac

05. oktobar 2016.
Sastanak sa predstavnicima Vojske Srbije


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević sastao se, u svom kabinetu, sa potpukovnikom Vojske Srbije Stanojem Stanojevićem. Ovo je prvi sastanak dve strane, a u vezi sa međunarodnom vojnom vežbom "Sajber Tesla" (Tesla Cyber), koja će biti održana u Gornjem Milanovcu.


Naime, međunarodna vojna vežba "Sajber Tesla" (Tesla Cyber) održaće se od 24. do 28. oktobra 2016. godine, uz učešće pripadnika Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohajo iz Sjedinjenih Američkih Država. Vežba će biti održana u kasarni "Vojvoda Radomir Putnik" u Gornjem Milanovcu.


U ime Vojske Srbije nosilac aktivnosti pripreme vežbe je Centar za obuku veze, informatike i elektronskih dejstava (CO VIED), koji je smešten u garnizonu Gornji Milanovac, u kasarni "Vojvoda Radomir Putnik".


Cilj posete potpukovnika Stanojevića je koordinacija aktivnosti Vojske Srbije sa činiocima civilnog okruženja u Gornjem Milanovcu.


U narednom periodu će se intenzivirati komunikacija predstavnika opštine Gornji Milanovac, Vojske Srbije i Generalštaba Vojske Srbije, sve u cilju da pomenuta vežba bude organizovana na visokom nivou.
gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!