opstina gornji milanovac

31. oktobar 2014.
Kancelarija za mlade sa mladima o mladima


Aktivisti opštinske kancelarije za mlade sa mladima o mladima


Nela Jovanović i Milica Tešović aktivisti Kancelarije za mlade Odeljenja društvenih delatnosti Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac prema određenom planu aktivnosti posetili su u protekla tri dana Gimnaziju "Takovski ustanak", Ekonomsko-trgovačku školu "Knjaz Miloš" i Tehniču školu Jovan Žujović i na neposredan način predstavili svoje aktivnosti i planove za buduće akcije zainteresovanim srednjoškolcima.


Tokom izlaganja učenici su i putem grafičke prezentacije imali priliku da saznaju više o mogućnostima ove kancelarije koja funkcioniše i zastupa interese mladih iz Gornjeg Milanovca. Takođe, mladi iz sve ti srednje škole su imali priliku da postavljaju pitanja, daju predloge i ideje kao i da razgovaraju sa aktivistima Kancelarije za mlade.


Tako da se razgovaralo o zanimljivim temama, a vezano za oblast sporta, društvenih dešavanja, koncerata, podizanje svesti mladih o zdravlju, bezbednosti mladih kao i učestvovanju mladih u održavanju životne sredine.


Predložene aktivnosti biće predstavljene rukovodstvu opštine Gornji Milanovac na razmatranje, a u skladu sa mogućnostima i u zavisnosti od angažovanja mladih biće i sprovedene.


I tokom ove prezentacije, program aktivnosti Kancelarije je naišao na podršku i želju za saradnjom što je i bio cilj ove posete.


mladi za mlade mladi za mlade

Gimnazija "Takovski ustanak"


mladi za mlade mladi za mlade

Ekonomsko-trgovačka škola " Knjaz Miloš"Pogledajte prilog TV TelemarkPogledajte prilog TV Galaksija
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!