opstina gornji milanovac

07. avgust 2016.
Počela izgradnja fudbalskog terena u Brusnici


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević prisustvovao je započinjanju radova na izgradnji fudbalskog terena u Brusnici. Izgradnja ovog terena dogovorena je u julu mesecu, kada je, u kabinetu predsednika opštine, potpisan Protokol o saradnji između opštine Gornji Milanovac, Javnog komunalnog preduzeća "Gornji Milanovac" i Mesne zajednice Brusnica. Ovim sporazumom dogovorena je izgradnja velikog terena za fudbal u Brusnici za potrebe mesne zajednice, čime će se omogućiti da građani u ovom delu opštine imaju pristup različitim sportskim sadržajima. Takođe, ovim sporazumom dogovoreno je da MZ Brusnica dozvoli priključenje vode kojom će se napajati Semedraž što je nedavno i ispunjeno.


"Kao što smo dogovorili, Protokolom o saradnji, danas smo otpočeli radove na izgradnji fudbalskog igrališta. Već na jesen ovde ćemo imati izgrađeno fudbalsko igralište, koje će moći da se koristi.", izjavio je, prilikom obilaska gradilišta, predsednik opštine Dejan Kovačević.


Pored predsednika opštine ovom događaju prisustvovali su i direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gornji Milanovac" Rajko Nešković i predsednik MZ Brusnica Milan Nešković.

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!