opstina gornji milanovac

03. avgust 2016.
Održan novi sastanak u vezi teočinskog vodovoda


Kao što je i dogovoreno na prvom radnom sastanku, danas je u kabinetu predsednika opštine Gornji Milanovac Dejana Kovačevića održan sastanak sa predstavnicima Režijskog odbora za teočinski vodovod. Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Dejan Kovačević, zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić, direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gornji Milanovac" Rajko Nešković i predstavnici Režijskog odbora.


Opština Gornji Milanovac i JKP "Gornji Milanovac" obezbediće pumpu koja će u narednih nekoliko dana biti ugrađena i komunalno preduzeće će nakon toga obezbeđivati Teočinu 3000 m3 vode na mesečnom nivou. Predstavnici Režijskog odbora preuzeli su obavezu da se dogovore sa predstavnicima Elektroprivrede Srbije oko postavljanja brojila i načina plaćanja električne energije po domaćinstvu za korisnike vodovoda.


Predsednik opštine insistirao je da se sam bazen za vodu dodatno obezbedi i da se prostor oko njega uredi.


Nastaviće se sa periodičnim sastancima Jovice Biorca, ispred Režijskog odbora, i Tomislava Nešovića i Milana Brkovića, ispred JKP "Gornji Milanovac", kako bi projekat za vodosnadbevanje Teočina bio završen.

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!