opstina gornji milanovac

02. avgust 2016.
Poseta "IG" hotelu


gm

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, u pratnji zamenice predsednika opštine Jadranke Dostanić i načelnika Opštinske uprave Aleksandra Jevtovića, posetio je novoizgrađeni "IG" hotel u Gornjem Milanovcu.


"Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u ovom izuzetnom objektu, čijom izgradnjom Gornji Milanovac dobija nove smeštajne kapacitete, a gosti našeg grada, pre svega poslovni ljudi, prostor gde mogu da se smeste. Zadovoljan sam činjenicom da su u protekla dva meseca hotel, a samim tim i našu opštinu, posetili turisti iz 32 države sa svih kontinenata. Nama je u interesu da što više ljudi odseda u Gornjem Milanovcu jer tako imaju priliku da bolje upoznaju našu opštinu i brojne mogućnosti koje ona pruža", izjavio je predsednik opštine Dejan Kovačević.


Hotel "IG" započeo je sa radom 18. maja ove godine i rešenjem Ministarstva nadležnog za poslove turizma kategorisan je kao Garni Hotel 4*.


"Svi zaposleni u našem hotelu su iz našeg grada. Uz obuke koje smo sproveli, osoblje je steklo znanja dostojna hotela sa četiri zvezdice. Objekat je građen u periodu april 2015. - maj 2016. godine i ima status energetski visoko efikasnog objekta. Gosti su, većinom, poslom u Gornjem Milanovcu i ranije nisu spavali u našem gradu, već u Čačku, ili u okolnim mestima, u kojima su imali smeštaj ove kategorije", rekao je Vladimir Tanasković, generalni direktor "IG invest".


Opština Gornji Milanovac postavila je razvoj turizma na visoku poziciju na listi prioriteta i podržava ovakve i slične projekte u ovoj oblasti.

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!