opstina gornji milanovac

29. jul 2016.
Sastanak sa predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije


U kabinetu predsednika opštine Gornji Milanovac Dejana Kovačevića, održan je sastanak sa predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS). Pored predsednika opštine sastanku su prisustvovali i potpredsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije i predsednik Sindikata zaposlenih u komunalno - stambenoj delatnosti Srbije mr Milan Grujić , predsednik opštinskog odbora SSSS u Gornjem Milanovcu Rade Maksimović, direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gornji Milanovac" Rajko Nešković i predsednik sindikata JKP "Gornji Milanovac" Živan Jeremić.


Predsednik opštine upoznao se sa radom Sindikata i saslušao predloge koje su mu izneli predstavnici sindikata u vezi sa potpisivanjem posebnog kolektivnog ugovora.


Predstavnici Sindikata izrazili su zahvalnost predsedniku opštine što je imao razumevanja i vremena da ih ugosti i sasluša i istakli da u njima ima partnere i podršku.


"Prema onome što sam čuo i načinu na koji radite, smatram da ćemo uspeti da stvorimo partnerski odnos između Sindikata i opštine Gornji Milanovac, koji će doneti boljitak i radnicima i opštini kao osnivaču", istakao je Milan Grujić, potpredsednik SSSS.

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!