opstina gornji milanovac

31. oktobar 2014.
Konvoj travel novi linijski prevoznik


Posao prevoza putnika na području opštine Gornji Milanovac ubuduće će obavljati preduzeće Konvoj travel


konvoj travel

Posao prevoza putnika na području opštine Gornji Milanovac od danas će obavljati preduzeće "Konvoj travel". Posle gotovo pet decenija, opština se opredelila za drugog prevoznika, jer je Autoprevoz Gornji Milanovac pre par meseci tražio da se ugovor preispita, a na ponovljeni konkurs nisu aplicirali.


Predsednik opštine Gornji Milanovac danas je potpisao ugovor kojim se posao prevoza putnika na lokalu poverava preduzeću "Konvoj travel", koje od početka školske godine vrši i prevoz đaka.


Prilikom potpisivanja ispred "Konvoja Travela" gospodin Mladen Nešković izrazio je zahvalnost na poverenom poslu prevoza učenika i putnika i da će posao biti obavljen u interesu i na zadovoljstvo putnika, Opštine i ove prevozničke firme. Predsednik Mirković je čestitao novom prevozniku na dobijenom poslu, ali se ujedno i zahvalio dugogodišnjem dosadašnjem prevozniku "Autoprevozu" na dobroj saradnji, poželevši brži poslovni oporavak.


Autroprevoz Gornji Milanovac , podsećamo je bio jedini prevoznik đaka i putnika na području Gornjeg Mialnovca punih pet decenija. Pre par meseci su zatražili preispitivanje ugovornih odnosa, a nakon toga odustali od ovog posla. U narednim danima opština će izvršiti naplatu zaostalih potraživanja od Autoprevoza.


konvoj travel


Pogledajte prilog TV TelemarkPogledajte prilog TV Galaksija
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!