opstina gornji milanovac

28. jun 2016.
Dodeljena priznanja najboljim učenicima opštine Gornji Milanovac


gm

Gornji Milanovac, 28. jun – U Svečanoj sali gimnazije "Takovski ustanak" održana je tradicionalna svečanost uručivanja priznanja najboljim učenicima u školskoj 2015/2016. godini. Na skupu koji je za učenike organizovao predsednik opštine Dejan Kovačević, nagradio je đake generacije, dobitnike diplome "Vuk Karadžić", kao i učenike koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima.


Svečanom prijemu, pored dobitnika, prisustvovali su i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, predsednik Skupštine Aleksandar Jevtović, sekretar Skupštine, članovi opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova, nastavnici, profesori i direktori škola.


"Dragi učenici, poštovani roditelji, cenjeni nastavnici i profesori, veliko mi je zadovoljstvo da vas pozdravim u ime opštine Gornji Milanovac. Smatram da je moja obaveza da uvek ističem najbolje i da ih izdvajam za primer, a to ste vi. Pokazali ste da ste vredni i istrajni i da ste dali sve od sebe, kako biste ostvarili ovaj sjajan uspeh. Velike zasluge za vaše uspehe imaju i vaši roditelji i vaši nastavnici i profesori, koji su uspeli da vaša interesovanja i sposobnosti usmere ka pravim vrednostima. Pred vama su novi izazovi, ali sam siguran da ste kroz dosadašnje školovanje postavili dobru osnovu, na kojoj ćete nadograđivati znanje i ostvarivati nove uspehe. Znanje je glavni adut za vašu svetliju budućnost. Vi ste ponos naše opštine i želim vam puno sreće u daljem školovanju", rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


Ove godine priznanja su osvojila 74 učenika, od kojih su njih deset svojim radom i zalaganjem zasluženo prvi među jednakima u svojoj generaciji. Njima je predsednik Opštine uručio posebne plakete, koje su po prvi put dodeljivane đacima generacije. Đaci generacije u školskoj 2015/2016. godini su: Paunović Marko, Daničić Jovana, Mijatović Milica, Simonović Marija, Živanić Vanja, Nikitović Dragan, Popović Jelena, Vasović Lazar, Janković Filip i Stojanović Stefan.
gm    gm

gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!