opstina gornji milanovac

06. jun 2016.
Saopštenje za javnost predsednika SO Gornji Milanovac


gm

Povodom izjava čelnika Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Gornji Milanovac na nedavno održanoj konferenciji za novinare, predsednik Skupštine opštine Gornji Milanovac Aleksandar Jevtović izdaje sledeće:


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Rukovodstvo Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu na nedavno održanoj konferenciji za novinare izrazilo je sumnju u regularnost rada Kadrovske i Izborne komisije opštine Gornji Milanovac, a samim tim i regularnost održavanja naredne sednice Skupštine opštine. Na konferenciji za novinare rečeno je da su tim povodom podnete žalbe Upravnom sudu.


Ovim putem obaveštavam javnost opštine Gornji Milanovac da su sve žalbe podnete Upravnom sudu odbijene presudama Upravnog suda donetim dana 02.06.2016. godine. Ovim je otklonjena svaka sumnja u regularnost rada navedenih organa. Presudama Upravnog suda potvrđeno je da su uverenja o izboru za odbornike sa izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE izdata na zakonit način kao i da su se stekli uslovi da Skupština opštine potvrdi mandate odbornicima koji dolaze na mesto onih odbornika koji su preuzeli druge funkcije. Na samom kraju presuda se kaže da zakon nije povređen na štetu žalioca.


Druga redovna sednica Skupštine opštine Gornji Milanovac zakazana je za petak 10. jun 2016. godine na kojoj će se novim odbornicima u skladu sa zakonom potvrditi mandati i biti donete druge značajne odluke za život građana opštine Gornji Milanovac.


U Gornjem Milanovcu,
06.06.2016. godine
PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE
GORNJI MILANOVAC
Aleksandar Jevtović s.r.

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!