opstina gornji milanovac

03. jun 2016.
129 novih ugovora o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava u poljoprivredi opštine Gornji Milanovac


gm

Današnjim potpisivanjem ugovora o dodeli podsticajnih sredstava između 129 nosilaca registrovanih poljoprivrednih domaćinstava sa teritorije opštine Gornji Milanovac i predsednika opštine Dejana Kovačevića, nastavljena je ovogodišnja dodela bespovratnih podsticajnih sredstava u poljoprivredi opštine Gornji Milanovac.


Predsednik Kovačević je pozdravio prisutne poljoprivrednike i čestitao im na značajnim ivesticijama koje su, zajedno sa Opštinom, uložili u poljoprivredu opštine Gornjeg Milanovca u toku trajanja ovogodišnjeg konkursa. On je takođe najavio osnivanje posebne Kancelarije za poljoprivredu u okviru Opštinske uprave koja će pružati neophodnu stručnu pomoć svim poljoprivrednicima i kroz interakciju proizvođača i stručnih lica omogućiti lakše i plansko ostvarivanje dugoročnih razvojnih ciljeva u poljoprivredi.


U toku ovogodišnjeg konkursa pristiglo je ukupno 384 zahteva, od čega je 370 pozitivno rešeno u okviru raspoloživih sredstava opredeljenih Budžetom opštine Gornji Milanovac za ovu namenu. Kako je predsednik opštine najavio da će rebalansom opštinskog budžeta biti opredeljena dodatna sredstva za ovu namenu, ostaje prostora za rešavanje preostalih zahteva koji ispunjavaju uslove konkursa, ali i za sve druge poljoprivrednike koji su se interesovali za nastavak konkursa, računajući na podsticajna sredstva.
gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!