opstina gornji milanovac

01. jun 2016.
Pristupni putevi duž Koridora 11


gm

Predsednik opštine Dejan Kovačević, zajedno sa nadzornim organom Koridora Srbije Goranom Dunjićem, članom Opštinskog veća zaduženim za infrastrukturu Desimirom Jovanovićem i direktorom Javnog preduzeća za izgradnju Božidarom Vučetićem, obišao je trasu auto-puta od Brđana do Boljkovaca.


gm

Tom prilikom sa predsednicima Mesnih zajednica Brđana, Semedraži, Savinca, Takova, Vrnčana, Boljkovaca i Ručića locirani su najveći problemi koji otežavaju svakodnevni život gore navedenih sela istakavši da se do kraja godine moraju uraditi svi pristupni putevi duž celog koridora i da će svakodnevno do kraja izvođenja tih radova neko od predstavnika Opštine biti prisutan na samoj trasi koridora.


"Desimir Jovanović, član opštinskog veća biće zadužen za koordinaciju svih radova koji se obavljaju i nadamo se da ćemo u predviđenom roku uspeti da rešimo veći broj problema sa kojima se suočavaju meštani okolnih sela kroz koje prolazi sam Koridor 11. Lokalna samouprava je voljna da pomogne, ali će pomoć biti zatražena i od nadležnog ministarstva i Koridora Srbije. U narednom periodu u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture definisaće se trasa pristupne saobraćajnice, dok će most na Dičini biti završen do kraja juna" istakao je predsednik Kovačević.
gm    gm

gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!