opstina gornji milanovac

27. maj 2016.
Olimpijski čas


gm

U osnovnoj školi "Momčilo Nastasijević" svečanim otvaranjem, održan je "Olimpijski čas" u kojem je učestvovalo preko 200 dece različitih uzrasta.


U ime opštine Gornji Milanovac, prisutne đake, organizatore i nastavnike pozdravila je Jadranka Dostanić zamenik predsednika Opštine Gornji Milanovac koja je i ujedno otvorila "Olimpijski čas".


"Zadovoljstvo mi je što je Olimpijski komitet Srbije izabrao Gornji Milanovac kao opštinu u kojoj će se održati "Olimpijski čas" i što će naši najmlađi sugrađani imati priliku da upoznaju našeg olimpijca Stevana Pletikosića.


Kroz današnje aktivnosti deca će steći korisna znanja i veštine, naučiće kako da se se nose sa pobedama, a i porazima poštujući pravila fer pleja, razviće navike zdravog življenja kako bi postali uspešniji i zadovoljniji članovi društva.


Najvažnije je da naša deca danas nauče nešto novo o sportu i olimpijskim vrednostima, jer biti sportista je nešto najlepše što možete da učinite za sebe, svoj grad i svoju porodicu.


U ime opštine Gornji Milanovac, dragi školarci, želim vam srećan završetak školske godine sa željom da svojim uspesima kako na polju sporta tako i u ostalim sferama života učinite sve nas još ponosnijim."
gm    gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!