opstina gornji milanovac

22. april 2016.
Korak po korak do uređenog izletišta


gm

Tragom molbi mnogobrojnih građana i posetilaca jednog od omiljenih gornjomilanovačkih izletišta, Opštinska uprava je započela sa uređenjem izletišta na Ždrebanu.


S obzirom da veliki broj građana tradicionalno odlazi na Ždreban, posebno u vreme prvomajskih praznika, blagovremeno su izvršeni neophodni radovi na uređenju česme na Ždrebanu, koja je od ove nedelje ponovo u funkciji. Nakon izlaska na teren nadležnih službi Opštinske uprave, sačinjen je predmer i predračun radova, a potom je izvršeno čišćenje i uređenje same česme, popravljena je ograda oko česme i izvršeno saniranje oštećenja na cevima koja su ranije uzrokovala smanjenje protoka izvorišta.


Opštinska uprava ima u planu da u narednom periodu, shodno finansijskim mogućnostima, polako uređuje deo po deo ovog izletišta uz apel građanima da i sami doprinesu na svoj način – čuvajući ono što bude uređeno, poštujući životnu sredinu i pridržavajući se mera zaštite od požara. Samo zajedno kao partneri, građani i lokalna samouprava, možemo učiniti da nam svima bude bolje i naša opština bude i ostane sredina za primer.
gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!