opstina gornji milanovac

14. april 2016.
Održan jubilarni 10. Međunarodni karate seminar


gm

U sportskoj hali "Breza", 8, 9. i 10. aprila 2016. godine u organizaciji Karate kluba "Takovo" održan je 10. po redu Međunarodni karate seminar za učenike i instruktore, kojim je rukovodio Sensei Velibor Vebo Dimitrijević.


Na ovom seminaru okupilo se oko 100 sportista iz cele Srbije. Pored domaćih učesnika, seminaru su prisustvovali i sportisti iz bivših jugoslovenskih republika, ali i specijalni gosti iz Švedske i Engleske.


Predsednik Srpske šotokan karate akademije, Velibor Dimitrijević, izrazio je veliko zadovoljstvo usled prijema i podrške koja je dobijena za organizaciju jubilarnog seminara, kao i to što je ovakva karate manifestacija deo zvaničnog programa aprilskih manifestacija posvećenih proslavi Dana opštine.


Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković čestitao je Karate klubu "Takovo", Javnom preduzeću "Sportsko-rekreativni centar" i Sportskom savezu opštine Gornji Milanovac na uspešnoj organizaciji ovog događaja sa međunarodnim karakterom. "Opština Gornji Milanovac, prema svojim mogućnostima, izdvaja značajna sredstva za sport kako kroz izgradnju sportskih objekata - vodeći računa o gradskoj i seoskoj sredini, tako i kroz finansijsku podršku sportskim klubovima", izjavio je predsednik opštine.
gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!