opstina gornji milanovac

06. april 2016.
Radovi na uređenju opštine u toku


gm

Postupajući po nalogu predsednika opštine Gornji Milanovac Milisava Mirkovića službe Javnog komunalnog preduzeća "Gornji Milanovac", Javnog preduzeća za puteve i Javnog preduzeća za izgradnju juče su započele odnosno intenzivirale aktivnosti iz svoje nadležnosti na uređenju gradskog i seoskog područja.


U toku je saniranje oštećenja na putnim pravcima na teritoriji opštine Gornji Milanovac i to na ulicama u gradskom i prigradskom području i na lokalnim i nekategorisanim putevima na seoskom području, kao i trotoarima i drugim javnim površinama.


Takođe, po nalogu predsednika opštine u narednim danima izvodiće se radovi na uređenju Trga kneza Mihaila, Gradskog parka, Velikog parka i svih drugih javnih površina i to košenje, preduzimanje mera i postupaka koji obezbeđuju normalan razvoj zastupljenih biljnih vrsta i trajnost njihovih fizičkih, zdrastvenih i estetskih vrednosti, uređenje rasvete na gradskom području, uređenje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije na gradskom i seoskom području, čišćenje kanala, uklanjanje i orezivanje niskog i visokog rastinja, pranje ulica…


Tradicionalna prolećna akcija Opštine Gornji Milanovac "Uredimo naš grad i opštinu" biće realizovana tokom današnjeg dana, a učesnici akcije okupiće se na Trgu kneza Mihaila u 9.00 sati, kada će biti objavljen plan aktivnosti sa lokacijama i koordinartorima. U ovoj akciji učešće će uzeti naši mladi sugrađani, volonteri, aktivisti Crvenog krsta, milanovačkih kulturno-umetničkih društava "Tipoplastika" i "Šumadija" i sportisti mnogih milanovačkih klubova, učenici osnovnih i srednjih škola uz podršku Kancelarije za mlade i Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac. Inače, centralna prolećna akcija pod nazivom "Očistimo grad i opštinu 2016" biće organizovana 12. aprila u Pranjanima, Kamenici i Brezni, 13. aprila na Rudniku i u Ugrinovcima, 14. aprila u Takovu i Boljkovcima, a 15. aprila u Vraćevšnici i na gradskom području.
gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!