opstina gornji milanovac

26. februar 2016.
Znanjem do kvalitetne proizvodnje kabaste stočne hrane


gm

Juče su, u Velikoj sali Opštine Gornji Milanovac, predstavnici Instituta za krmno bilje iz Kruševca održali predavanje za oko pedeset okupljenih gornjomilanovačkih poljoprivrednih proizvođača.


Prisutne je, u ime predsednika opštine Gornji Milanovac, pozdravio Miroslav Milovanović zamenik predsednika opštine i poručio okupljenim proizvođačima da je znanje glavni saveznik poljoprivrednika u proizvodnji kvalitetne stočne hrane od koje u velikoj meri zavisi i kvalitet mleka i mesa u stočarskoj proizvodnji.


Predavači IKB Kruševac predstavili su pozitivne primere u proizvodnji kabaste stočne hrane, posebno u spremanju konzervisane silaže i senaže, a prisutni poljoprivrednici doneli su i svoje uzorke ovih poljoprivrednih proizvoda na besplatno testiranje kvaliteta.


Opština Gornji Milanovac nastojaće da i dalje kroz obezbeđivanje stručnih predavanja pomogne poljoprivrednim proizvođačima sa svoje teritorije da postojeće resurse što bolje upotrebe i postignu visok kvalitet u poljoprivrednoj proizvodnji, na obostrano zadovoljstvo.gm    gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!