opstina gornji milanovac

31. decembar 2015.
Od danas radi apoteka u Domu zdravlja


gm

U cilju unapređenja pružanja usluga zdravstvene zaštite danas je u Domu zdravlja "Gornji Milanovac" otvoren ogranak gornjomilanovačke apoteke pod nazivom "Zdravlje".


Apoteku je svečano otvorio Predsednik Opštine Gornji Milanovac gospodin Milisav Mirković istakavši da postoji veliki razlog za zadovoljstvo jer je na ovaj način učinjen još jedan korak u poboljšanju uslova za lečenje naših sugrađana i da je on rezultat dobre saradnje Opštine Gornji Milanovac sa Apotekom i Domom zdravlja "Gornji Milanovac". On se tom prilikom zahvalio osoblju Doma zdravlja "Gornji Milanovac" koje je pokazalo razumevanje i kroz saradnju sa Opštinskom upravom Opštine Gornji Milanovac pronašlo najbezbolnije rešenje za prevazilaženje problema tzv. neugovorenih radnika u ovoj ustanovi primarne zdravstvene zaštite s obzirom da su svi zaposleni počeli redovno da primaju plate, a da nijedan od njih nije ostao bez posla.


Nakon otvaranja novih prostotija Apoteke, Predsednik Opštine Milisav Mirković sa saradnicima posetio je ostale službe Doma zdravlja "Gornji Milanovac", a među njima i stomatološku službu koja je imala problem sa viškom radnika. Zaposleni u stomatološkoj službi zajedno sa načelnikom dr Radovanom Jakovljevićem izrazili su zahvalnost Predsedniku Opštine i njegovim saradnicima na spremnosti i odlučnosti da Opština Gornji Milanovac pomogne u prevazilaženju ovog problema tako da niko od zaposlenih ne ostane bez posla.


Od sutra, 1. januara 2016. godine svakoga dana biće dežurna novootvorena Apoteka "Zdravlje" u prostorijama Doma zdravlja dok će apoteka "Takovski ustanak" u Rajićevoj ulici i Apoteka "Neven" u zgradi bolnice radnim danima raditi od 7.00 do 20.00 časova, a subotom od 07.00 do 14.00 časova. Dakle, od 1. januara radno vreme novootvorene apoteka u Domu zdravlja je od 00.00 do 24.00 časa.gm    gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!