opstina gornji milanovac

30. oktobar 2015.
Nagrada skromnoj olimpijki


danijela minic

Danas su našu mladu i uspešnu sugrađanku - Danijelu Minić, koja je na ovogodišnjoj Specijalnoj olimpijadi u Los Anđelesu bila deo bronzanog odbojkaškog tima Srbije, zajednički posetili predsednik opštine Gornji Milanovac sa svojim najbližim saradnicima, direktor JP SRC "Breza" i sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac.


Povod za posetu bilo je obećanje Danijeli da će je za njen uspeh predsednik Opštine Gornji Milanovac nagraditi računarom, što je ovom prilikom i ispunjeno. U razgovoru sa Danijelom i njenim ocem, postignut je dogovor da se u narednom periodu pomogne Minićima da izvrše neophodne popravke na kući, koje će im pomoći da im svakodnevica bude lakša i lepša.


Danijela Minić živi sa ocem i bratom u Zagrađu u i više nego skromnom domaćinstvu. Do prve autobuske stanice, koja joj je veza sa Školom za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" u Čačku u kojoj je odlična učinica završnog razreda, pešači čak pet kilometara, ali ni to ne ističe kao veliki problem. Ova skromna devojka učinila je pravi podvig dajući sve od sebe da ostvari svoje snove, što nije moglo da ne naiđe na poštovanje i podršku.danijela minic    danijela minicPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!