opstina gornji milanovac

21. oktobar 2015.
Obećano - urađeno


asfaltiranje

Današnjim asfaltiranjem ulice Vuka Karadžića radovi na ovoj ulici ušli su u završnu fazu.


Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković obišao je radove i tom prilikom istakao da je odluka da se radovi na ovoj ulici preuzmu od Javnog preduzeća za izgradnju Opštine Gornji Milanovac i u cilju uspešne, efikasne i zakonite realizacije, povere Opštinskoj upravi Opštine Gornji Milanovac, bila sasvim ispravna i opravdana. On se prilikom obilaska radova zahvalio Opštinskoj upravi koja je bila nosilac ove investicije i izvođaču radova na efikasno i kvalitetno obavljenom poslu, a posebno građanima Gornjeg Milanovca na pokazanom strpljenju i razumevanju.


Podsećanja radi, radovi na rekonstrukciji dela ulice Vuka Karadžića započeti su krajem 2014. godine od strane Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac. U toku izvođenja radova izvršena je zamena kišne kanalizacije u planiranoj dužini dok je zbog nedostatka finansijskih sredstava asfaltiran samo deo trase, što je na terenu dovelo do velikih problema kako za stanovnike ove ulice tako i za normalno i bezbedno odvijanje saobraćaja, posebno prilikom kišnih i snežnih padavina.


Iz ovog razloga, a imajući u vidu značaj ove saobraćajnice i frekvenciju njenog korišćenja, na predlog Predsednika opštine Milisava Mirkovića na sednici Opštinskog veća održanoj 24. avgusta 2015.godine, odobreno je pet miliona dinara iz sredstava razvojne zajednice, a posao poveren Opštinskoj upravi. Nakon toga izvršena je izmena Finansijskog plana Opštinske uprave, izmena Plana javnih nabavki i pokrenuta javna nabavka krajem avgusta meseca. Kao najpovoljnija ponuda po oceni stručne komisije, izabrana je ponuda preduzeća "Ratko Mitrović Construction" iz Čačka sa kojim je i zaključen ugovor o izvođenju radova, a radovi su započeti 05.oktobra 2015. godine. Vrednost radova iznosi 3.586.569,60 dinara sa PDV-om.asfaltiranjePovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!