opstina gornji milanovac

21. oktobar 2015.
Zajedno za srećnije detinjstvo


kros

Juče su Veliku salu Opštine Gornji Milanovac do kraja ispunili naši mladi sugrađani – pobednici već samim učestvovanjem u opštinskom krosu "Za srećnije detinjstvo".


Pod ovogodišnjim sloganom "Imamo cilj - da dođemo na start", na opštinskom krosu, koji je održan 03. oktobra 2015. godine, učestvovalo je, po kategorijama, po deset prvoplasiranih učenika iz svih razreda osnovnih i srednjih škola sa teritorije naše opštine. Pored ove takmičarske, organizovana je i revijalna trka za predškolce u kojoj je trčalo oko sto mališana.


Predsednik opštine Milisav Mirković sa zadovoljstvom je čestitao svim učesnicima i uručio medalje, diplome i nagrade prvoplasiranim takmičarima u svim kategorijama. On je istakao da zajedništvo i humanost koju su pokazali ovi mladi ljudi predstavljaju najveće bogatstvo i zalog za budućnost naše opštine.


Prodajom učeničkih brojeva u školama po simboličnoj ceni od 50 dinara prikupljena su sredstva od oko 100.000 dinara, koja su uplaćena u Fond Crvenog Krsta za bolesno dete. Ovu humanu akciju podržala je Opština Gornji Milanovac, a organizovali su je zajedničkim snagama Crveni krst Gornji Milanovac, Sportski savez opštine i Atletski klub Takovo.


Rezultate krosa možete preuzeti na linku ispod
Preuzmite dokumentkros    kros    kros

kros    kros    krosPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!