opstina gornji milanovac

20. oktobar 2015.
Teška vremena traže dobre prijatelje


17. oktobar je datum koji su Ujedinjene nacije proglasile svetskim danom borbe protiv siromaštva. Koliko god da smo svesni težine vremena u kome živimo, retki među nama zaista imaju uvida u veoma težak materijalni i socijalni položaj jednog dela naših sugrađana koji nemaju sredstava ni za najosnovnije potrebe.


Ovim ljudima svaka pomoć je dobrodošla, pa pored institucionalne borbe protiv siromaštva svako ko može i želi treba da podrži akciju milanovačke sekcije Crvenog krsta Srbije i Centra za socijalni rad Gornji Milanovac za prikupljanje donacija kako bi se obezbedila sredstva za pomoć najsiromašnijim građanima naše Opštine.


Donatorski ručak će se održati 22. oktobra 2015. godine u 14 časova u restoranu "Jasenica" u Gornjem Milanovacu. Sredstva koja budu na ovaj način prikupljena biće utrošena za pakete pomoći najugroženijim licima sa teritorije naše opštine, a od obima sredstvava zavisiće broj korisnika i obim samih paketa.


Za potvrdu učešća obratite se Crvenom krstu Gornji Milanovac do 21. oktobra 2015. godine.crveni krst gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!