opstina gornji milanovac

12. oktobar 2015.
Revijalni košarkaški meč Gornjeg Milanovca i Slovenj Gradeca


kosarkaski mec

Delegacija Slovenj Gradeca iz Slovenije, na čelu sa članom Gradskog veća, gospodinom Vinkom Vrčkovnikom, u sklopu prijateljske posete bratimljenih opština, gostovala je u Gornjem Milanovcu.


U okviru posete, u subotu 10. oktobra tekuće godine, u sportskoj hali "Breza", odigrana je prijateljska košarkaška utakmica predstavnika dve opštine. Ovim revijalnim mečom uspostavljena još bliža saradnja Slovenj Gradeca i Gornjeg Milanovca u oblasti sporta.


Iako je rezultat bio u drugom planu predstavnici opštine Gornji Milanovac zabeležili su pobedu rezultatom 54:43 (poluvreme 27:24).


Povodom gostovanja ekipe iz Slovenj Gradeca, predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković upriličio je prijem gostima i domaćoj ekipi iz Gornjeg Milanovca.


Ovom prilikom dogovorena je i uzvratna poseta krajem maja 2016. godine.


Inače, sporazum o sardnji Slovenj Gradeca i Gornjeg Milanovca obnovljen je 2009. godine i podrazumeva saradnju u oblastima, koje su od obostranog interesa, a posebno u oblastima: kulture i umetnosti, obrazovanja i sporta, u oblasti razmene iskustava razvoja lokalne samouprave, turizma, privrede i razvoja civilnog društva.kosarkaski mec    kosarkaski mec    kosarkaski mecPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!