opstina gornji milanovac

07. oktobar 2015.
Nastavlja se rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića


vuk karadzic

Na veliko zadovoljstvo svih građana Gornjeg Milanovca u ponedeljak su nastavljeni radovi na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića.


Usled izvođenja radova, odvijanje saobraćaja, do petka 9. oktobra, biće otežano jer Ulica Vuka Karadžića, između Kursuline i Drinčićeve, biće zatvorena za saobraćaj. A u narednim danima, i ostali delovi Ulice gde se radovi izvode.


Predsednik opštine Milisav Mirković, na sednici Opštinskog veća, posao nastavka rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića poverio je Opštinskoj upravi Opštine Gornji Milanovac.


"Sve investicije moraju se uspešno i zakonito sprovoditi ali pre samog početka radova neophodno je rešiti sva prethodna pitanja među kojima je i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, ali prevashodno realno planiranje i obezbeđivanje dovoljno sredstava da bi realizovanje investicije bilo efikasno. Iz tih razloga investicija je poverena Opštinskoj upravi, koja će ulicu završiti u najkraćem roku" istakao je danas predsednik Mirković prilikom obilaska radova.


Izvođač radova je "Ratko Mitrović construction" doo iz Čačka a radovi, vrednosti 3.586.569,60 dinara sa PDV-om, obuhvataju pripremne, zemljane, montažerske radove kao što su uklanjanje i postavljanje šahti, rešetaka i ivičnjaka ali i izradu horizontalne signalizacije i nabavku i ugradnju ležećih policajaca.


Inače, imajući u vidu značaj ove saobraćajnice i frekvenciju njenog korišćenja, na predlog predsednika Mirkovića članovi Opštinskog veća obezbedili su jednoglasnom odlukom sredstva za nastavak rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića, u iznosu od pet miliona dinara, iz sredstava razvojne zajednice.


Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković apeluje na sugrađane da imaju strpljenja i razumevanja jer će po završetku radova, Ulica Vuka Karadžića reprezentovati naš grad i promeniti putnu sliku užeg centra grada i naše opštine.vuk karadzic

vuk karadzic    vuk karadzic    vuk karadzicPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!