opstina gornji milanovac

01. oktobar 2015.
Bronza za našu sugrađanku Danijelu Minić


danijela minic

Odbojkaška reprezentacija Srbije na letnjim igrama Specijalne olimpijade u Los Anđelesu osvojila je bronzanu medalju u avgustu mesecu ove godine. Opština Gornji Milanovac ima tu čast da je među članicama ove odbojkaške reprezentacije bila i jedna gornjomilanovčanka - Danijela Minić.


Tim povodom Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa saradnicima upriličio je danas prijem ove mlade i uspešne devojke.


Danijela Minić rođena je 3. septembra 1998. godine. Sa ocem i starijim bratom živi u selu Zagrađe, nedaleko od Gornjeg Milanovca. Učenica je treće – završne godine Škole za osnovno i srednje obrazovanje "1. novembar" u Čačku i odličan je đak. Inače, pored odbojke, Danijela ima afinitete i prema fudbalu što je i dokazala kao član ekipe koja je prošle godine osvojila zlatnu medalju u Pančevu. Treninge ima u školi koju pohađa, a trener joj je Milorad Đondrić.


Prenoseći svoje utiske iz Los Anđelesa, Danijela je istakla da je ponosna na to što je bila deo bronzane odbojkaške reprezentacije Srbije, ali i jedan od 86 sportista koji su činili reprezentaciju Srbije na olimpijadi, pri čemu je na nju poseban utisak ostavilo putovanje avionom. Pošto je na prijemu izrazila želju da ima kompjuter, Predsednik Opštine je obećao da će Opština Gornji Milanovac ovoj mladoj sportistkinji ispuniti želju.


Sportski savez Opštine Gornji Milanovac će mladu odbojkašicu nagraditi potrebnom sportskom opremom.


Na letnjim igrama Specijalne olimpijade u Los Anđelesu učestvovalo je 7500 sportista iz 185 zemalja.danijela minic    danijela minicPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!