opstina gornji milanovac

29. septembar 2015.
Održan sajam zapošljavanja u Gornjem Milanovcu


sajam zaposljavanja

U organizaciji nacionalne službe za zapošljavanje filijale iz Čačka, ispostave iz Gornjeg Milanovca danas je organizovan Sajam zapošljavanja u Gornjem Milanovacu.


Sajam je otvorio predsednik opštine Milisav Mirković, koji je poručio nezaposlenima da u ovim teškim vremenima ne gube nadu prilikom traženja zaposlenja i apelovao je na sve privredne subjekte da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Gornjem Milanovcu.


"I pored toga što je stopa nezaposlenosti u Gornjem Milanovcu najniža u Moravičkom okrugu, na tim podacima nećemo stati, radićemo na pitanju zapošljavanja više i bolje" rekao je predsednik Mirković.


Obraćajući se velikom broju zaintersovanih kandidata za posao, direktor filijale nacionalne službe za zapošljavanje iz Čačka Saša Obradović nezaposlenima je poželeo uspeh pri traženju odgovarajućeg posla a poslodavcima u odabiru najboljih radnika.


Na sajmu se predstavilo 20 poslodavaca sa područja opštine Gornji Milanovac koji će uposliti 90 lica, a traženi su radnici mašinske, građevinske, elektro struke, izvršioci poslova u oblasti osiguranja, ekonomije, prava kao i mnogi drugi.


Opština Gornji Milanovac za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja izdvaja sredstva iz godine u godinu. U 2015. godini 10 miliona dinara opredeljeno je u ove namene a u planu je uvećanje ovih sredstava za narednu godinu.sajam zaposljavanja    sajam zaposljavanjaPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!