opstina gornji milanovac

28. septembar 2015.
Održana Međunarodna izložba pasa svih rasa u našem gradu


cacib gm

Prva međunarodna izložba pasa svih rasa "CACIB GORNJI MILANOVAC 2015" u organizaciji Kinološkog društva "Gornji Milanovac" održana je u subotu, 26. septembra, na terenima sportske hale "Breza".


Izložbu je u ime opštine Gornji Milanovac, prigodnim govorom, otvorio predsednik opštine Milisav Mirković poželevši gostima i svim ljubiteljima pasa dobrodošlicu i lep provod.


U ime Kinološkog društva "Gornji Milanovac" prisutnima se obratio predsednik kluba Nenad Davidović. Svoju zahvalnost predsednik kluba je izrazio opštini Gornji Milanovac i predsedniku Milisavu Mirkoviću lično, koji već par godina unazad, prema mogućnostima, pomaže u organizaciji manifestacija i ravoju kinologije na području opštine Gornji Milanovac, kao i kolektivu Javnog preduzeća "Sportsko – rekreativni centar" kao i direktoru Mileti Bogdanoviću, koji im godinama unazad ustupaju ove predivne terene za održavanje izložbi.


Eminentne kinološke sudije ocenile su pse, a nakon ocenjivanja, pristupilo se i svečanom proglašenju najboljih na centralnom ringu, ispred hale "Breza".


Međunarodna izložba pasa okupila je brojne izlagače i posetioce iz zemlje i inostranstva. Pored izlagača iz Srbije izložbu su uveličali predstavnici iz dvadeset sedam zemalja sveta, iz Grčke, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Italije, Slovačke, Francuske i Belgije. Ljubiteljima kinologije u Gornjem Milanovcu predstavilo se preko 200 pasa svih rasa, od čega 30 pasa iz evropskih zemalja.


Svojim prisustvom veliki broj naših sugrađana izrazio je podršku i interesovanje za manifestacije ove vrste.cacib gm    cacib gm    cacib gm

cacib gm    cacib gm    cacib gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!