opstina gornji milanovac

28. septembar 2015.
Poseta fabrici nameštaja u Pranjanima


fabrika namestaja

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa saradnicima u petak je posetio fabriku nameštaja "Classic Style Furniture" iz Pranjana.


Generalni direktor preduzeća, gospodin Bronislav Bialoblocki upoznao je predsednika Mirkovića sa planovima razvoja ove kompanije i zahvalio se predsedniku i Opštini Gornji Milanovac na podršci koju su do sada pružili. Gospodin Bialoblocki objasnio je da fabrika nameštaja, inače izvozno orijentisana, planira da proširi proizvodne kapacitete kao i izvoz. To bi naravno podrazumevalo i otvaranje novih radnih mesta.


Kako je predsednik opštine istakao, ova firma naravno kao i sve druge gornjomilanovačke od izuzetnog je značaja za opštinu Gornji Milanovac imajući u vidu da se u narednom periodu planira povećanje broja zaposlenih sa seoskog područja, ali da ga je posebno obradovalo to što ovo preduzeće planira da u narednoj godini proširi svoju proizvodnju.


Trenutno fabrika nameštaja "Classic Style Furniture" ima 40 zaposlenih, a u skorije vreme, kako je najvljeno iz ove fabrike, broj će se povećati za još 50 radnika. Takođe, u narednom periodu, kada proizvodnja fabrike bude pod punim kapacitetom, očekuje se da broj ukupno zaposlenih bude 150. Pojedini delovi proizvodnje rade u dve smene.


Predsednik Mirković je rekao da fabrika nameštaja "Classic Style Furniture" može da računa na apsolutnu podršku opštine Gornji Milanovac, podršku Opštinske uprave, kao i pomoć u realizaciji planiranih aktivnosti.fabrika namestaja    fabrika namestajaPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!