opstina gornji milanovac

22. septembar 2015.
Završna faza izgradnja nove škole u Semedraži


Izgradnja nove škole u Semedraži ušla u završnu fazu


os u semederazi

Predsednik opštine Milisav Mirković obišao je danas novu školu u Semedraži, čija je izgradnja ušla u završnu fazu.


Nakon sticanja svih neophodnih uslova pristupilo se izgradnji nove četvororazredne osnovne škole u takovskom selu Semedraž kako se stara škola našla na trasi autoputa Beograd - Južni Jadran. Prethodna škola je porušena, zemlja je eksproprisana a Opština Gornji Milanovac odabrala je novu lokaciju škole za osnovce ovog sela.


"U realizaciji ovog, kao i svih drugih projekata pružam punu podršku Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac koja je nosilac investicije. Takođe, zemljište za izgradnju nove škole obezbedila je Opštinska uprava. Škola će doprineti kvalitetnijem radu i boravku u ustanovi kao i boljem kvalitetu života lokalnih stanovnika" rekao je predsednik Mirković.


Izvođač radova prve faze izgradnje škole je "Ratko Mitrović Construction" iz Čačka dok izvođač druge faze su "Tesla sistemi" iz Beograda. Ukupna vrednost radova iznosi 17.663.430,00 dinara i uključuje kupovinu zemljišta, urbanistički, glavni projekat sa tehničkom kontrolom kao i radove prve i druge faze izgradnje škole.


U skladu sa budućim brojem đaka koji će pohađati nastavu u ovoj školi sa Ministarstvom prosvete, u prethodnom periodu, dogovoreno je da objekat bude montažni. Takođe, predviđeno je da jedan deo objekta bude namenjen za potrebe mesne zajednice.os u semederazi    os u semederazi    os u semederazi

os u semederaziPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!